Thursday, November 18, 2010

Η Χορωδία της Ου-τοπίας



Για διαβάστε ... ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ νομίζω:


Κηφισιά, 18 Νοεμβρίου 2010

Αγαπητοί γονείς,

Ίσως έχετε ήδη ενημερωθεί για τη στήριξη που παρέχει η ΠΥΡΝΑ στη Χορωδία της Ου-τοπίας, μια παιδική χορωδία υψηλών προδιαγραφών, με μέλη 40 παιδιά διαφόρων εθνικοτήτων και πολιτισμών, που ανήκουν σε ιδιαίτερα ευάλωτες και αδύναμες κοινωνικές ομάδες - στην ουσία παιδιά «χωρίς πατρίδα» (εξ' ου και «Χορωδία της Ου-τοπίας»).

Εκτός από τη μηνιαία οικονομική χορηγία της ΠΥΡΝΑΣ προς τη Χορωδία, τα μέλη μας έχουν αναλάβει να προσφέρουν ένα ελαφρύ γεύμα στα παιδιά, δύο φορές την εβδομάδα μετά από κάθε πρόβα και τους έχουν δωρίσει την απαραίτητη γραφική ύλη.

Για τα Χριστούγεννα σχεδιάζουμε μια μικρή γιορτή για αυτά τα παιδιά, στη Σχολή Χιλλ στην Πλάκα, που έχει προσφέρει χώρο για τις πρόβες τους. Θα έχουμε παράσταση Καραγκιόζη, ’γιο Βασίλη που θα προσφέρει από ένα σακούλι με δωράκια και ένα γιορτινό τραπέζι με γλυκά και αλμυρά. Σκεφτήκαμε ότι ίσως τα Πυρνάκια και οι γονείς τους θα ήθελαν να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια, αναλαμβάνοντας να προσφέρουν ο καθένας σε ένα ή περισσότερα από τα παιδιά της Χορωδίας (επισυνάπτεται κατάλογος) κάτι από τα παρακάτω:
·        Είσοδο στην παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη» από το Θέατρο Σκιών Τάσου Κώνστα, που βρίσκεται σχεδόν δίπλα στη Σχολή Χιλλ. Κόστος 7 ανά παιδί.
·        Ένα ζευγάρι καινούργια παπούτσια, τα μεγέθη αναγράφονται στην εσώκλειστη κατάσταση.
·        Ένα παιχνίδι, επισημαίνουμε ότι τα περισσότερα παιδιά είναι ηλικίας 9-14 ετών, άρα επιτραπέζιο, puzzle ή κατασκευή playmobil/lego θα ήταν κατάλληλο.
·        Ένα παιδικό βιβλίο για αυτές τις ηλικίες σε ελληνική γλώσσα (πχ. μύθοι ή παραμύθια).
·        Ένα τσουρέκι αξίας 7 (θα τα παραγγείλουμε όλα σε φούρνο της περιοχής που θα αναλάβει και την παράδοση).
·        Ένα παιχνίδι ελαφρά μεταχειρισμένο (πχ. αρκουδάκι) για μικρότερα αδελφάκια, ώστε να μην έχουν παράπονο.
·        Χρηματική βοήθεια ή ρουχισμό σε καλή κατάσταση για μια μητέρα με 2 παιδιά (Πολυτίμη 13 και Αλέξανδρος 10) από την Γκάνα που είναι άνεργη και άστεγη.

Δώρα για το κάθε σακούλι (κυρίως τρόφιμα) θα προσφέρουν και διάφορες εταιρείες.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε εσείς και τα παιδιά σας σε αυτή τη χριστουγεννιάτικη προσφορά αποδοχής, φιλίας και αγάπης, παρακαλούμε είτε να φέρετε τα είδη μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, είτε να βάλετε τα χρήματα της προσφοράς σας στον ειδικό κουμπαρά στην ΠΥΡΝΑ, είτε να επικοινωνήσετε με τις εθελόντριες μητέρες-μέλη μας που είναι υπεύθυνες για τις προσφορές από τα ΠΥΡΝΑΚΙΑ, κυρίες Φιλίππα Δημάκη, 6936534295, philippa@ath.forthnet.gr και Μαριλού Κοκκώνη-Ραζή, 6974710074, mariloukokkoni@hotmail.com ή απευθείας με την ΠΥΡΝΑ pyrnanet@otenet.gr.
Ελπίζουμε η συμμετοχή να σας δώσει χαρά!

Φιλικά,
Μαρίνα Κουρεμένου-Φλέγγα
Διευθύντρια
Κοκκιναρά 43, 145 63 Κηφισιά
Tηλ.: 210 6230913, Fax: 210 6232141
web: http://www.pyrna.gr

*ακούγεται το "miracle of love" της annie lennox

2 comments:

koulpa said...

μμμμμ δεν έχω ανθρωπάκια.. αλλά δε μπορώ και να βλέπω αυτό το "0 coments"..:):)
καληνύχτα από εδώ :):)

maya said...

@κούλπα
νάσαι καλά !
αν και σε τέτοιες αναρτήσεις
τι να γράψεις ???
ελπίζω να την διαβάζουν έστω κάποιοι .

(δεν έχει να κάνει με γονείς .
έχει να κάνει με προσφορά .
κι όταν βλέπεις πόσο λίγα ζητούν κάποιοι
για να έχουν πολλά ...)

καλημέρα
:)))