Monday, November 29, 2010

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΜΗΣ ΣΤΟ Beton 7 με « Π Α Θ Ο Σ »...




Είναι το καλύτερο και πιο αντιπροσωπευτικό μου  live - μουσική παράσταση μέχρι τώρα.”
Δημήτρης Μαραμής


Στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, BΕΤΟΝ 7, το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει χώρο έλξης για νέες ιδέες και τάσεις στη σύγχρονη τέχνη και τον πολιτισμό, συνεχίζει να εμφανίζεται ο Δημήτρης Μαραμής από την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη, μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, παρουσιάζοντας την καινούργια του μουσική παράσταση με τίτλο «Π Α Θ Ο Σ». Τραγούδια, μουσικές και κείμενα του συνθέτη, που κινούνται στο χώρο ενός σκοτεινού ρομαντισμού, έντονων και τολμηρών αισθημάτων.
Ο Δημήτρης Μαραμής μετά την τελευταία του συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο, στο έργο «Παραμύθι χωρίς Όνομα» της Π. Δέλτα, που έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές ημέρες, μας παρουσιάζει την νέα του μουσική παράσταση, «ΠΑΘΟΣ» με συνοδοιπόρους τους

Ερμηνευτές:             Κορίνα Λεγάκη, Θανάσης Χουλιαράς                                                             Ηθοποιοί:                 Κατερίνα Σαβράνη, Σταυριανός Κιναλόπουλος  
Βιολί:                        Λαέρτης Κοκολάνης
Κοστούμια:              Vasso Consola

Ώρα Έναρξης : 21:15
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος : €15 και Φοιτητικό: €10

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης                                                        
Τηλέφωνα : 210-9583571 και 6974729382, Email : kokolakispr@yahoo.gr

 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ:

Ο Δημήτρης Μαραμής σπούδασε πιάνο και σύνθεση στο Royal Welsh College of Music & Drama. Έχει κυκλοφορήσει τους δίσκους: Σκοτεινός Έρωτας (μελοποιημένος Φ.Γκ.Λόρκα – ερμηνευτής Μ. Φραγκούλης), Κυριακές μες στο Χειμώνα (μελοποιημένοι: Καρυωτάκης, Πολυδούρη κ.α.), Σκηνές από Βουβή Ταινία και Σονέτα του Σκοτεινού Έρωτα (Φ.Γκ.Λόρκα). Έχει γράψει μουσική σε περισσότερες από τριάντα πέντε θεατρικές παραστάσεις με τελευταία συνεργασία, το Εθνικό Θέατρο στο έργο: «Παραμύθι Χωρίς Όνομα» της Π. Δέλτα. Έχει γράψει μουσική για κινηματογράφο, με τελευταίες συνεργασίες τον Απόστολο Δοξιάδη στο ντοκιμαντέρ LOGICOMIX, και το «Μαύρο Λιβάδι» του Β. Μαρινάκη. Έχει συνεργαστεί γενικά με: Εθνικό Θέατρο, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Θέατρο Στοά, English Shakespeare Company & Michael Bogdanov στη Βρετανία, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης κ.α.

Η Κορίνα Λεγάκη σπούδασε κλασσικό και τζαζ τραγούδι, πιάνο, ορθοφωνία και Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Μιλάει πέντε ξένες γλώσσες. Από το 2001 εργάζεται επαγγελματικά ως τραγουδίστρια. Έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές καθώς και σε φεστιβάλ. Έχει κυκλοφορήσει τον δίσκο: Χορός με τη Βροχή (2010)

Ο Θανάσης Χουλιαράς είναι ο βασικός τραγουδιστής του μουσικού σχήματος KollektivA. Με το σχήμα έχει κυκλοφορήσει τρία album Ποτέ Άλλοτε (2004), Φτηνό Ευέλικτο Μουσικό Δυναμικό (2007), KollektivA (2010), ενώ έχει συνεργαστεί με συνθέτες ποικίλων στυλιστικών αναφορών και έχει πρωταγωνιστήσει ως musical performer σε μουσικοθεατρικές και conceptual παραστάσεις.

Η Κατερίνα Σαβράνη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Actor Studio στο Παρίσι και δούλεψε στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Έχει παίξει στις παραστάσεις: “Ballard-Creteil”, “Chat en Poche”, “Les Dieux assassins”, “Legeres an Aout”, “Les secrets de la foret”, “ Raous”, “Χαμένος στο όνειρο”, “Ντετέκτιβ story”, “S.L.V.”, “Pet City” κ.α. Στον κινηματογράφο: Πολίτικη Κουζίνα, Η Λίζα και οι άλλοι, Ένα τραγούδι δεν φτάνει, “XXL”, “Belles riches et cruelles”, “La mecanique des femmes”, Mort de rire” “UNITAS”. Στην τηλεόραση: Φιλοδοξίες, Babalou, Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας, Έρωτας, Υπάρχουν άντρες κι άντρες, Λούφα και παραλλαγή, Η ζωή της άλλης. Διδάσκει στην Ανώτερη σχολή Δραματικής Τέχνης του Δ. Φωτειάδη.

Ο Σταυριανός Κιναλόπουλος γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Έχει Bachelor of Graphic & Environmental design. Απόφοιτος του Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη.
Ο Λαέρτης Κοκολάνης είναι μόνιμος μουσικός (βιολί) στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ … !!!

*ακούγεται το "ω μη με βλέπετε που κλαίω" με την κορίνα λεγάκη (απο τον καινούργιο δίσκο της "Χορός με την βροχή") σε ποίηση μαρίας πολυδούρη και μουσική του δημήτρη μαραμή 

7 comments:

drunk tank said...

ξέρεις τι θυμήθηκα τώρα ε?

ότι λέγαμε να πάμε και... το ξέχασα!
μάλλον δεν προλαβαίνουμε...φέτος!
στην επόμενη μιας και
"είναι το καλύτερο μου live..."... μέχρι το επόμενο!

καλημέρααααα
χχχχχχχχχ

Negma said...

Πήγααα, πήγααα,
ζήλειααα, ζήλειααα!!!

(για τον Κων/νο αυτό το ώριμο κι ενήλικο...)

Το προτείνω κι εγώ ανεπιφύλακτα, υπέροχη εμπειρία!!!

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

koulpa said...

xaxaxa εγώ πόσταρα το μισό πάθος.. όσο κατάφερα να δω στην πρωτη άκαρπη προσπάθεια.. αλλά πήγα και δεύτερη φορά και το απόλαυσα.. έλεγα και σήμερα αλλά δεν.. πάντως αλλη μία θα τα καταφέρω πριν το τέλος.. :):)
ωραία και τα βιογραφικά.. ενδιαφέροντα.. :):)
καληνυχτούδιαα :):)

maya said...

@κωνσταντίνε μου
δεν προλαβαίνουμε σε ΑΥΤΟΝ τον κύκλο παραστάσεων .
:)))))
κάτσε να δούμε ακόμα τι θα σκάσει ...

σιγά μην θυμόσουνα με τόσα που είχες στο μυαλό σου !

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@στελλάκι μου αχαχαχα
τόξερα ότι θα μπεις να το πεις αυτο όταν θα έβλεπες την ανάρτηση !!!!
δεν συμβαίνει και συχνά να καταφέρνεις όλα τα ακροβατικά συγχρόνως !!!

:))))

maya said...

@κούλπα να πας ναι !
έχω την αίσθηση ότι υπάρχει αρκετός αυτοσχεδιασμός
και δεν είναι ποτέ άλλη μία ίδια παράσταση !

:)))

koulpa said...

ναι ναι ιδικά στο δεύτερο μέρος!!!
και ένα κομάτι που είναι μόνος ο μαραμής.. ίσως να άξιζε να πάμε όλες τις φορές.. ζωγραφίζει ο άνθρωπος.. αλλά δύσκολοι καιροι.. :):)
την καλησπέρα μου :):)