Monday, July 7, 2008

Blogoπαίχνιδο - 10+1 ασήμαντες πληροφορίες


Πολύ καιρό μούχει πάρει να το παίξω αυτό. πράγματι, πόσες άχρηστες λεπτομέρειες... όταν διαβάζω των άλλων, μια χαρά ενδιαφέροντα είναι. τώρα για να σκεφτώ για μένα, κομματάκι δυσκολεύτηκα. τεσπα. ιδού ό,τι μου κατέβηκε με τον καύσωνα...


1. γουστάρω τρελλά να τρώω τσιπς με σοκολάτα. κάτι στο αλμυρό/γλυκό με στέλνει. χρόνια τώρα. άμα με πιάνει το πολύ μαύρο μου, πάω περίπτερο και γεμίζω twix, snickers και σοκοφρέτα και απο τσιπς ,ό,τι περίεργες γεύσεις και μιξάρω. τέτοια αηδία παιδί είμαι!


2. ενοχλούμαι τρομερά να με πασπατεύουν άσχετοι. δηλαδή το λούσιμο στο κομμωτήριο που σου κάνουν ΚΑΙ μασάζ για 'καλύτερα', με κάνει έξαλλη. μπορώ να χώσω σκαμπίλι απο τα νεύρα μου. (δεν το συζητώ άμα μυρίζει και μασχαλίλα η 'λούστρια' !)

3. απο τα 12 ήθελα να κάνω tattoo και ήξερα ακριβώς τι και πού. αλλά ποτέ δεν το αποφάσισα γιατί πάντα σκεφτόμουν όταν γεράσω ότι θα πέσει το δέρμα και θα το ψάχνω ή που θα συρρικνωθεί με τις ζάρες και θάναι μια αηδία. κρίμα. ακόμη μου λέει.

4. έχω διασχίσει το μισό λονδίνο με τρένο για να πάρω τα 2α κλειδιά μου (κλειστηκα έξω ενώ πετάχτηκα για τσιγάρα) φορώντας σορτς (ε, δεν ήμουν για έξω λέμε!) και δανείστηκα ένα παλτό απο έναν συμφοιτητή μου που έμενε απέναντι... παγωνί χρώμα με μποά! αυτό ήθελε βίντεο, δεν το συζητώ!!! είναι το βραβείο κόμπλας μου μέχρι σήμερα!

5. (εκτός απο πλύσιμο αυτοκινήτων απο τα 8,) έβγαλα τα πρώτα μου λεφτά δουλεύοντας καλοκαίρι στην εταιρία προστασίας σπαστικών στην αποθήκη. φακέλλωμα και κουβάλημα. δεν θα ξεχάσω το συναίσθημα ποτέ των δικών μου χρημάτων. κάβλα.

6. έχω κάνει δύο γάμους κι έχω δύο παιδιά. δεν πιστεύω στον γάμο αλλά η γραφειοκρατεία χωρίς χαρτί όταν κάνεις παιδιά είναι απαγορευτική για την δυσανεξία μου με το δημόσιο.
(ήταν. γιατί τώρα... γιούρια...)

7. κάποτε δούλεψα σε τράπεζα για δύο χρόνια. ήταν στα πλαίσια του να αποδείξω στον πατέρα μου - και σε μένα μάλλον - ότι μπορώ. ε, μπόρεσα. και στο private banking παρακαλώ! ό,τι έμαθα με τρομερό πείσμα, το ξέχασα μια χαρά. ούτε τα swap δεν θυμάμαι τι είναι.

8. βαριέμαι ΑΦΟΡΗΤΑ τα ψώνια. απο σούπερ μάρκετ μέχρι ό,τι. άντε στα νησιά, κάτι γίνεται. δηλαδή φορές που πρέπει να πάω για ψωμί, προτιμώ να ζυμώσω (δεν κάνω πλάκα). είναι η μόνη δουλειά σπιτιού που μου λέει, το μαγείρεμα. η μόνη! όταν στον 1ο μου γάμο, μου ζήτησε να του ράψω κουμπί , εκτός που προσβλήθηκα- ναι, τέτοια είμαι - ήταν και η πρώτη αφορμή για την ξενέρα μου. μα τελείως?!

9. μικρή ήμουν πολύ του ακροβατικού. και του μπαλέτου. ευτυχώς δεν έχω σπάσει ποτέ χέρι ή πόδι. α! ούτε μέλισσα με έχει τσιμπήσει. γι'αυτό πάντα αναρωτιέμαι μήπως είμαι αλλεργική και δεν το ξέρω. λες?

10. μιας και προσέχω τα 'μικρά', όπως φτιάχνομαι εύκολα απο κάτι ωραίο, έτσι και χαλιέμαι απίστευτα. δηλαδή, μια δυσάρεστη μυρωδιά, η κακή αισθητική χώρου ή ανθρώπου, με επηρεάζουν στην διάθεση. χαλιέμαι. έχω και το φανατικό των χρωμάτων οπότε φαντάζεσαι...

+1. η θεωρία της σχετικότητας σε όλο της το μεγαλείο! μια άχρηστη και ασήμαντη πληροφορία για σας, είναι ένα δικό μου απίστευτο ορόσημο:
προχτές η μικρή μου κόρη, σχεδόν 4, αποφάσισε και κατάφερε να κολυμπήσει μόνη της, χωρίς μπρατσάκια! την ίδια μέρα, η μεγάλη μου, 7 χρονών, έκανε την πρώτη της βουτιά με το κεφάλι. και γω έκλαιγα απο περηφάνια μες τα μπράβο και τα φιλιά!



αυτά μούρθαν στο μυαλό, νάτα. ευχαριστώ για την πρόσκληση τρελλέ του χωριού μου. πάσα? πού να δώσω? στον δημοσθένη που προλαβαίνει (αχαχα), στην κατερίνα που παίζει συνέχεια παιχνίδια (αχαχαχα) και στην ντίβα που ΠΑΝΤΑ λέει ναι (ααααααααχαχαχαχαχα). καλά, τέτοια επιτυχία σε πάσες... ποτέ μου!

*ακούγεται το "69, annee erotique" με τους serge gainsbourg και jane birkin γιατί εκτός των άλλων λατρεύω και την καψούρα... ναι, ναι, ξέρω, δεν τόχε προσέξει κανείς!!! :)

20 comments:

adaeus said...

ασήμαντα τα λες εσύ αυτά???
Πωπω σε ξέρω απ'έξω κι ανακατωτά πια!!!
και ας μας ρίχνεις λίγη στάχτη στα μάτια :)
Πιο πολύ απ'όλα μ'άρεσε το κουμπί!!! Αλλά το κουμπί ήταν η αφορμή, φρονώ, διότι άμα ήσουν "καψούρα" (όπως λες) θα του έραβες και τις κουμπότρυπες :)))))
Στην περηφάνια με τα καμάρια μας μοιάζουμε ασύστολα, όπως και σε πολλά άλλα που θα στα αποκαλύψω εν καιρώ :)
Αντε να σου πω κι άλλο ένα: "Μη με πιάσεις στο κεφάλι, με έκανες εχθρό. Λούσιμο από άλλον/η??? Δε σφάξανε!!!"

Dee Dee said...

Θα διαφωνησω με τον Ανδρεα μου. Οντας καψουρα παλι ξενερωνεις αν ο αλλος σου ζητησει να του ραψεις κουμπι. Μια φορα εραψα για την συγκατοικο μου οταν σπουδαζα :)

Το αλμυρο-γλυκο το προτιμω μονο στον συνδιασμο καρπουζι-φετα.....ετσι με ειχε μαθει η γιαγια μου και συνεχιζω να την κανω περηφανη :)

Τρελλαινομαι να με περιποιουνται....λουσιμο, χτενισμα,μακιγιαζ κτλ κτλ ξερεις εσυ.

Τατουαζ θελω κι εγω, κανω καθε καλοκαιρι, απο αυτα που βρισκω στα γαριδακια, εχω κρατησει κι εχω αρκετα :):):) Καποτε ζωγραφιζα πανω μου και στις φιλες μου. Εμενα με απωθει το μονιμο....ειπαμε ειμαι παιδι που βαριεται ευκολα.....καλα θα το ψαξω ειπαμε, οχι τωρα με τις ζεστες!

Ρομπα ξεκουμπωτη στο Λονδινο δεν εχω γινει....στη Θεσσαλονικη ομως κατι καταφερα.....δεν λεγονται δημοσια ομως αυτα :):)

Δουλεψα πρωτη φορα στα 28 μου.....ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ;;;;;

Βαριεμαι τα ψωνια για ρουχα, παπουτσια κτλ.......στο σουπερ μαρκετ μπορω να κατσω ωρες :):) (κατινα ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ!)

Μικρη ημουν κι εγω του ακροβατικου, του μπαλετου, της jazz, του στιβου και πλειστων αθληματων.....αλλα εχω σπασει και τα δυο μου ποδια κι εχω και κατι ραμματακια εδω κι εκει.

Κυκλοθυμικη ειμαι κι εγω.......και φανταζομαι ειναι πολυ κουραστικο για τους γυρω μου.

Τωρα τι με επιασε και εκανα κι εγω μια δευτερη αναρτηση στα σχολια σου, δεν ξερω. Ετσι μου ηρθε.

Αντε παω να πιω μια γουλια καφε πριν αρχισει ο "αγωνας".

Δροσερη μερα ευχομαι!!!

Negma said...

Καλημέρααααα!!!!!!!

Θα κάνω ό,τι έκανα και στης Άλεξ:

1. Θα ξεράσω...

2. Λατρεύω να με πασπατεύουν!!!!Αρκεί βέβαια να έχει "χέρι" ο άλλος, αλλά σπάνια στραβώνω. Τις περισσότερες φορές το κατα-απολαμβάνω!!!

3. Πέρασα πολύ ελαφρά τέτοιες φάσεις, αλλά ποτέ δεν μου έκατσε. Ως άνθρωπος που με φρικάρει η μονιμότητα, το τελευταίο που θα γούσταρα είναι ένα τατού!!!

4. Καλά, Λονδίνο δεν έχω πάει ποτέ, αλλά από ξεφτίλες, άλλο τίποτα!

5. Αααα, αυτόοοο!!!! Κι εγώ δουλεύω από μικρή για να μην μπορούν οι δικοί μου να με ελέγχουν!!! Όντως η απόλυτη κάβλα!

6. Ό,τι είπες διά δύο...

7. Αυτό δεν "τό'χω" με τίποτα! Αλλά γενικά, όπου με ρίξεις, κολυμπάω, και κολυμπάω και καλά!

8. Συμφωνώ απόλυτα, αλλά μόνο στο πρώτο μέρος. Γιατί απλούστατα εγώ βαριέμαι αφόρητα ΚΑΙ το δεύτερο!!! Ελεϊνή τεμπέλα είμαι!!!! Όσο για το κουμπί... για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο πρώην, όχι απλώς δεν ζητούσε να του ράψω, έραβε και τα δικά μου!!! Άμα περίμενε...

9. Απαπαππα... Χεστρού απίστευτη, ως τώρα. Θυμάμαι στη σχολή στο 3ο ή 4ο έτος που κάποιος από τους καθηγητές της κίνησης, αποφάσισε να μας κάνει τα λεγόμενα "μικροακροβατικά"... Ξέρεις μέχρι που έφτασε η ξεφτίλα μου;;; Όχι απλώς δεν δοκίμασα κανένα, αλλά είχα φρικάρει σε τέτοιο βαθμό βλέποντας τους άλλους να τα επιχειρούν που κοιτούσα έξω από το παράθυρο με ιδρωμένα χέρια!!! Και μια μέρα που ένα παιδί έπεσε κι έσκισε ελάαααχιστα το πέλμα του, βγήκα έξω, και δεν ξαναμπήκα ποτέ σ' αυτό το μάθημα!!!

10. ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

+1. Καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ τι λες!!!! Βέβαια αυτά που περιγράφεις είναι άθλος για τον δικό μου, τον οποίο πιθανότατα έχω κάνει εξίσου χέστη, γιατί είναι 6 και φέτος βγάλαμε το ένα μπρατσάκι. Για βουτιά, ούτε λόγος... Αλλά καταλαβαίνω την αίσθηση... Εγώ δάκρυσα πρόσφατα, όταν τον είδα πρώτη φορά να πηγαίνει και ν' αγοράζει κάτι μόνος του! Του είχα δώσει ακριβώς τα χρήματα και τον άφησα. Κι όπως τον παρακολουθούσα από απόσταση, ν' απλώνει το χεράκι να δίνει λεφτά, και να του δίνουν το καλαμπόκι... ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΜΑΜΑ, ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!! Πάω να ξαναμπουκωθώ, μόνο που το ανακαλώ!!!!!!!



Μπορώ να πω από εδώ τον πόνο μου;;;; Μία πανάχρηστη πληροφορία, αλλά έτσι... για να ξαλαφρώσω;;;;

ΤΟ ΣΚ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΈΝΑ ΕΝΤΟΜΟ ΣΤΟΝ ΚΏΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΣΟΥΧΤΡΑ ΣΤΟ ΒΥΖΙ!!!!!!!!!! Τι ακριβώς είχε κατά νου, όποιος με καταράστηκε/γκαντέμιασε/μούτζωσε;;;

Ααααααχχχχ!!! Τά 'πα!!!!!!!

Φιλούμπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

drunk tank said...

καλημέρες!!!!

γέλασα που γέλασα με τα δικά σου βρε μάγια μου ήρθε και το σχόλιο της στέλλας και με αποτελείωσε!!!
να είστε καλά, το είχα πολύ ανάγκη λέμε!!!

γιατί τις λέτε ασήμαντες πληροφορίες;
από τα μικρά, τα καθημερινά, καταλαβαίνεις τον άλλο καλύτερα.

φιλιά

maya said...

@adaeus μου
τι μου λες τώρα???
μ'έδωσα? ξερά?
τι είπα γαμότο????????
αχαχαχα

το κουμπί ήταν ειλικρινά μι πολύ κακή στιγμή.
πρέπει να καταλάβεις ότι δεν πήρε ΣΥΖΥΓΟ.
ήξερε ακριβώς τι περίπτωση είμαι.
μα...κουμπί?
ό,τι πιο ξεκαβλωτικό!

είναι νομίζω στα πλαίσια του σε γουστάρω έτσι
και μετά βάζω στοίχημα ότι μπορώ να σε κάνω γιουβέτσι.
λάθος.

(άσε που την μία φορά που όντως έραψα ένα κουμπί - δικό μου βρε!-
το έκανα πολύ περίτεχνα
αλλά τόοοοοσο σφιχτά!!!
αχαχα άμα δεν τόχεις!)

το θέμα με το κεφάλι, ντάλεκουάλε, ναι.
ακόμη και οι μικρές μου
που θέλουν να με χαιδεύουν και με πασπατεύουν
μπορώ να βάλω τις ούρλες όταν μου πιάνουν τα μαλλιά!!!
άσε!

δεν σχολίασες το μποα - ευχαριστώ.
με άγχωσες στο άλλο ότι θα τ'ακούσω και δω!

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@ντίντι μου
πες τα!
μα είναι δυνατόν?
εμ θες έρωτα
εμ σου λείπει και κουμπί?!
γίνεται τα δύο σε ένα?
τς τς τς

αλμυρό/γλυκό = πολλοί συνδιασμοί.
ακόμη και στους άνδρες.
(τι λέω πρωί-πρωί? σταματήστε με!)

εγώ στα κομμωτήρια είμαι σαν τουρίστας.
σαν να μην ταιριάζω, πώς το λένε...
ποτέ δεν θα κάνουμε διπλό ραντεβού!!!

καλό να βαριέσαι εύκολα.
όχι, μην το ψάξεις τώρα!
αχαχαχα
εννοείς mendhi με henna?
εγώ henna έβαζα πάνω απο 10 χρόνια στα μαλλιά.
είχα βρει σε ινδική συνοικία στο λονδίνο
καρα original και αγόραζα απο κει.

ΤΙ ΕΝΝΟ α ΕΙΣ???????? δεν λέγονται δημόσια αυτά?!!!!!!
εγώ δηλαδή που τόπα?
και δεν σα είπα όλα γλαφυρά details!
για ξέρνα! που θα μ'αφήσετε σόλο ρεντίκολο!

...στα 28...?
πλάκα κάνεις!
:)

αχ βρε ντίντι μου
να σου δίνω την λίστα να πηγαίνεις για μένα?
δεν φαντάζεσαι τι καταναγκαστικό μου κάνει το super market!!!!
τρελλαίνομαι!
γιατί δεν είναι που πας και τόχεις πίσω σου.
όλο μπροστά σου τόχεις!
σ υ ν ε χ ώ ς !
τρέλλα!

καλά έκανες και έπαιξες εδώ!
:)))))))))))
γέλασα.

καλημέρα αγωνίστρια μου
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@αστέρωμ'
τώρα τι να πω σε όλο αυτό?

μια ζουμερή αστέρω
πολύ λογικό να ξεζουμιστεί απο λογής-λογής έντομα και μαλάκια!
αχαχαχα

για όλα τ'άλλα
το πόρισμα είναι ότι δεν συμφωνούμε παρά σε ελάχιστ
αλλά έλα που ταιριάζουμε τρελλά!
τι να πεις
(για τον κώλο της αλληνής?
δε με λες, τσούζει κιόλας?)

χαχαχα χα

χα

ααααχ

σαποθύμησα γαμότο πολύ!
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@στιχάκια μου
αυτό φοβάμαι που λες...
το λέει κι ο adaeus και μ'έχετε βάλει σε σκέψεις...
τι είπα πάλι...?
:)))))

τι κάνεις εσύ?
πώς τα πας?
όλο χαμένο σε σκέφτομαι.
είναι τουλάχιστον για καλό
ή είσαι ακόμη στην πρέσα?

σε φιλώ πολύ
χχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Dee Dee said...

Πανε να ακουσεις αυτο

http://stixaki.blogspot.com/2008/07/blog-post.html

maya said...

@ντίντι μου
πήγα, άκουσα...
δεν την ξέρω, ούτε το τραγούδι.
ευχαριστώ.
έχω πάντα μια χαρά να ανακαλύπτω μουσικές.
πολύ μου αρέσει...

φιλιά πολλά
αγώνιζεσαι ακόμη...?

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Αλεξάνδρα said...

Τώρα αν σου πω ότι με ξάφνιασες σε κάποιες "ασήμαντες" πληροφορίες τι θα μου πεις;

Πάω για ψώνια (που σιχαίνομαι επίσης) κι έρχομαι.

Αλήθεια ο Δημοσθένης που βρίσκεται και εξαφανίστηκε;

negma δεν παίζεσαι λέμε!

φιλιά

maya said...

@αλεξάνδρα μου
θα σου πω να ξηγηθείς!
τι θα πει σε ξάφνιασα?
κι αφήνεις τέτοιο σχόλιο
και πας για ψώνι?!!!!!
για λε', για λε'!

ο δημοσθένης τρέχει και δεν φτάνει στην δουλειά.
άσε που έχει και κρύο εκεί πάνω
και μια σύγχυση την έχει...

τον περιμένω με το γνωστό
χέρι σε θέση στάμνας! έννοια σου!

γάλα μην ξεχάσεις!
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Αλεξάνδρα said...

Ουφ τελείωσα.

1. Ακραία και στη γεύση: αλμυρό-γλυκό. Μαύρο άσπρο. Βρεεε υπάρχει και το γκρι. Απο τεχνική πλευρά ξέρω πως το ξέρεις.
Στην πράξη όμως;

2. Το μασάζ στο κομμωτήριο είναι το καλύτερό μου. Μόνο που δεν είναι από άσχετα χέρια αφού όπου βολευτώ μένω. Κι έτσι έχω την ίδια κομμώτρια πολλά χρόνια. Εχει μάθει πια τα βίτσια μου...

3. Tattoo ε; και γιατί δεν το κάνεις; το πολύ πολύ να το μετανιώσεις. Υπάρχουν οι πλαστικοί χειρούργοι. Κλέφτες θα γίνουν;

4.Αυτό είναι πραγματικά για βιντεο. Κρίμα που δεν βιντεοσκοπήθηκε.

5. Ε αυτό το ξέρω! ανεξάρτητη εντελώς. Μόνο έτσι αναπνέεις. Σε άνεμο ελευθερίας.

6. Δεν ξέρω αν θα τολμούσα δεύτερο γάμο. Με το "ζόρι" έκανα τον πρώτο.

7. Βλέπω κοινά σημεία και ... ξαφνιάζομαι ευχάριστα!!!

8. Αυτό το δήλωσα ήδη. Βαριέμαι τα ψώνια λέμε. Με εξαντλούν. Μου κλέβουν κι άλλο από τον χρόνο που δεν έχω. Οσο με έφτανε ο χρόνος δεν είχα πρόβλημα με τις δουλειές. τώρα που μου λείπει δεν θέλω καμμιά

9. Να κι άλλη ομοιότητα. Δεν έχω ούτε ράμμα πάνω μου. Φτου φτου μας... Οσο για ακροβατικά, ουυοουου

10. συμφωνώ απόλυτα!!!!!

+1. Ολα τα πρώτα των παιδιών είναι ορόσημα. Και καθόλου άχρηστες πληροφορίες.

περίφημα έπαιξες καψούραααα

Αχ είναι δροσερά ο Δημοσθένης και δεν του αρέσει;

Η Talisker επίσης που είναι;

σήμερα κάνω την απουσιολόγο χαχαχαχα
Μου έλειψαν τα παλιόπαιδα

Φιλάκια φιλενάδα
χαίρομαι που έμαθα τόσα για σένα.

Talisker said...

xa!!παρουσα!!
ενα πουλακι μου ειπε οτι ανηρτησες κι επειδη θα σκαγα ηρθα σε νετ καφε...βρηκα εδω ενα υπερσυγχρονο ..
εχω εναν παγωμενο φραπε με γαλα ΝΟΥΝΟΥ κατ απαιτησιν
-δεν εχουμε ..
-διπλα ακριβως ειναι το σουπερ μαρκετ!!!!

το 8 και το 10 απολυτως δικα μου!!
οσο για το 1 ..τα χω δει τα ραφλες να εξαφανιζονται σε χρονο dt!!!

φιλια πολλα κι απο δω ..και ποσο ζηλευω τις βολτες σου στο Λονδινο!!
εστω και με αυτο το παλτο:::)))

Τρελός του Χωριού said...

Η ανάρτησή σου για μια φορά ακόμα ,απλή και αληθινή , κέρδισε την καρδιά μου .
Σε ευχαριστώ που δέχτηκες την πρόσκληση.
:)))

maya said...

@αλεξάνδρα μου

το ξέρω το γκρι και στην πράξη.
ευτυχώς έχω παίξει και το γκρι.
γι'αυτο αναγνωρίζω την σημαντικότητα
του μαύρου και του άσπρου.
και τα αποζητάω.
γιατί είναι ατόφια.

με φρικάρει και μόνο η ιδέα της πλαστικής χειρουργικής.
δυστυχώς θα με δείτε να γερνάω πλουσιοπάροχα!
και απ'ότι φαίνεται, χωρίς tattoo.

εγώ με πολύ ζόρι έκανα τον πρώτο.
ο 2ος ήταν αρκετά ροκ.
η σούμα είναι ότι θα προτιμούσα να μην είμαι παντρεμένη.
πιστεύω στην σχέση, όχι στις στάμπες.

τεσπα.
στο τέλος θ'αρχίσουμε να τις μετράμε! στοπ!
δεν λέω τίποτ'άλλο!!!!!!!
:)))

ο δημοσθένης είναι στην σουηδία!
νόμιζες πως είναι ποιητική αδεία...?

η τάλισκερ ΛΟΥεται, λούεται!!!

και γω χτενίζομαι αχαχαχαχα

σε φιλώωωωωωωωω
χχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@τάλισκερχωριςνετ
σιγά μην δεν έκανες θέμα
για να πιείς τον καφέ ΟΠΩς ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣ!
και μετά έλεγες για μένα και το ποτό μου...
τς τς τς
πριγκήπισσα δυσκολούλα!

αυτό με το παλτό είναι ιστορία να στην πω απο κοντά!
αχαχαχα

και με τα τσιπς...
φαντάσου νάλεγα "δεν τ'ακουμπάω!"
ρόμπα θα μ'έκανες!!!!
τόχεις δει in action το ντουέτο μου!

και αρκετά με αυτή την ιστορία
που δεν έχεις νετ!!!!!
αμαν πια λέω!
αμαν.

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

maya said...

@τρελλέ του χωριού μου
ναι, στα παιχνίδια έτσι πάει.
άσε που όσο το σκέφτομαι
απλά και αληθινά
είναι καλός συνδιασμός για όλα τα πράγματα...
μουμπλεμούμπλεμούμπλε...

εγώ ευχαριστώ!
καλό απόγευμα ~~^^~^^^~~^^^~~~~~

πάω για βουτιάαααααααα
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Я верю в Сталина said...

γρμφ!..

Το Σάββατο;

maya said...

@δημοσθένη μου
ΜΟΝΟ άμα γουστάρεις!
το ξέρω ότι τρέχεις.
και είναι άκρως εκνευριστικό
να πιέζεσαι για παιχνίδια.

άν σου βγει, γουστάρω πολύ.
αν όχι,




θα γίνει της πουτάνας.


:)



πλάκα κάνω.









ό,τι θες.

αν θες να μείνουμε φίλοι....





έλα! αλήθεια. πλάκα κάνω.




χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ